Residential Design

Acesta este punctul nostru forte. Asa cum vei gasi scris mai sus „suntem indragostiti” de designul de interior, in special de cel rezidential. Noi stim ce inseamna conceptul „acasa” si il putem transpune pentru tine in orice tip sau stil, fie clasic sau modern, loft sau industrial, scandinav sau minimalist.

Relatiile dintre oameni si mediile lor naturale si construite sunt de cea mai mare importanta atunci cand proiectam o structură care sa gazduiasca viata unui individ sau familie.

Mediul proiectat ar trebui sa faca timpul pe care doriti sa-l petreceti acolo unul usor si imbietor – nu numai prin furnizarea unui spatiu functional, ci prin articularea si consolidarea idealurilor prin proiectarea spațiului. La TW Design, credem cu tarie ca orice proiectam ar trebui sa fie placut din punct de vedere estetic, indiferent de stilul potrivit pentru clientii noștri. Arhitectura pe care o cream este despre clienții noștri, si nicidecum nu este vorba despre noi.

Toate proiectele noastre de design residential au la baza personalitatea clientului dar si ideile acestuia.

O casa reusita este acel spatiu in care intri si intelegi imediat cui apartine, dupa stil, personalitate, decor si alte elemente care le identifici usor in proprietar.

ThomasWhite va dezvolta proiectul tau folosind personalitatea ta, pasiunile tale, hobby-urile tale si ideile noastre creative.