SERVICES

Residential Design

Noi stim ce inseamna conceptul „acasa” si il putem transpune pentru tine in orice tip sau stil, fie clasic sau modern, loft sau industrial, scandinav sau minimalist.Toate proiectele noastre de design residential au la baza personalitatea clientului dar si ideile acestuia.

Read More

Hospitaly Design

Restaurante,cafenele, hoteluri, spatii de cazare vedem la tot pasul oriunde am calatori. Industria hospitaliera a luat din ce in ce mai multa amploare in ultimii 20 de ani si se preconizeaza ca se va dubla ca numar de spatii in urmatorii 20 de ani.

Read More

Office Design

Pentru ca ne petrecem mai bine de o treime din viata la birou, acest spatiu trebuie sa fie unul care sa ne imbie sa fim acolo. Exact ca si spatiul rezidential in care locuiesti biroul trebuie sa combine elemente practice si utile, dar sa aiba si acele elemente…

Read More

Vizualizari/ Randare 3D

Pentru ca traim in “era vizualului” si pentru ca majoritatea cumparam “cu  ochii” este foarte important ca proiectul tau arhitectural sau de design, mai ales daca se indreapta spre un public “cumparator”, sa poata fi vizualizat de acesta usor si placut.

Read More