Hospitaly Design

Domeniul ospitalier sau “hospitalier” cum ne place sa-l numim folosind cuvantul de baza din limba engleza, reprezinta  una din cele mai mari industrii la nivel mondial.

Restaurante,cafenele, hoteluri, spatii de cazare vedem la tot pasul oriunde am calatori. Industria hospitaliera a luat din ce in ce mai multa amploare in ultimii 20 de ani si se preconizeaza ca se va dubla ca numar de spatii in urmatorii 20 de ani.

Tuturor ne place sa calatorim, si atunci cand o facem ne alegem atent hotelul in care vom dormi, restaurantele unde vom manca, chiar si cafenelele in care ne vom servi cafeaua si croissantul.

Conform studiilor de specialitate aproximativ 70% din clientii domeniului ospitalier aleg un spatiu de cazare sau restaurant pe criterii vizuale. Fie sunt impresionati de arhitectura cladirii, de amenajarea interioara, de fotografiile meniului sau alte elemente vizuale.

Este foarte important ca atunci cand amenajezi un hotel sau o pensiune, un restaurant sau o cafenea sa faci aceasta nu doar vizual ci si rational.

Cunoastem clienti care au investit aproximativ 200k euro in designul unui restaurant, aducand in el mobila de o calitate excelenta, din lemn masiv, poleit cu argint si aur… si totusi afacerea a fost condamnata la faliment de faptul ca prin prea multa “opulenta” alunga clientii obisnuiti din zona respectiva.

Studiaza paleta de clienti potentiali inainte de ati amenaja localul, intelege cui vei vinde serviciile tale si abia apoi apuca-te de amenajat.

Daca nu te pricepi angajeaza un designer de interior care se pricepe la domeniul ospitalier si el te va ajuta sa alegi intelept modul in care locatia ta se va prezenta in fata clientilor.

Iti stam la dispozitie daca vrei sa vorbesti cu noi si sa ne ceri o parere aici.