About

Thomas White Interior Design


Thomas White este un nume ales generic pentru echipa noastra dar cu insemnatate personala pentru cei care ne cunosc. Echipa noastra este formata din specialisti cu o vasta experienta in domneiul designului de interior si arhitectura.

Echipa noastra largita insa este alcatuita dintr-o mica “armata” de specialisti in varii domenii, precum: amenajari interioare, constructii, electricieni, instalatori, producatori de mobila si altii.

Modul nostru de operare este de obicei cel de “all in” in care preluam un proiect de la “idee la cheie”, tocmai de aceea de-a lungul anilor am fost nevoiti sa consolidam aceasta echipa larga de personal, pentru a putea fi eficienti in proiectare si implementare, dar si utili clientilor nostri care pot gasi toate solutiile pentru proiectele lor incorporate in compania noastra.

Serviciile noastre sunt urmatoarele: design de interior rezidential, comercial/office dar si ospitalier. Un alt serviciu adiacent portofoliului nostru este acela de reprezentare si randare grafica 3D.

Suntem o companie fondata si localizata la Cluj-Napoca, capitala Transilvaniei, si orasul cu una dintre cele mai mari ascensiuni imobiliare din tara.

Ce spun clientii nostri