Office Design

Pentru ca ne petrecem mai bine de o treime din viata la birou, acest spatiu trebuie sa fie unul care sa ne imbie sa fim acolo. Exact ca si spatiul rezidential in care locuiesti biroul trebuie sa combine elemente practice si utile, dar sa aiba si acele elemente personalizate care sa te faca sa-ti doresti sa fii acolo.

Aveti in plan un proiect de design interior al biroului in viitorul apropiat?

Dacă urmeaza sa deschideti un birou nou, extindeti sau renovati spatiul existent, am dori sa impartasim cateva considerente importante care vor ajuta la realizarea proiectului dvs. de succes.

In primul rand, atunci cand avem in vedere designul de interior pentru orice tip de afacere, exista cateva puncte importante care ar trebui luate in considerare in combinatie cu ceea ce urmeaza sa descriem. Acestea includ functionalitatea, identitatea marcii/brand-ului, creativitatea si unicitatea, bugetul si programul.

Când vorbim in special despre designul de interior al biroului, există o serie de alte puncte care necesita discutii cu designerul de interior la inceputul proiectului.

OPEN SPACE VS. SPATIU DE LUCRU PRIVAT

In ultimii 5-10 ani a fost o miscare uriasa catre spatii de lucru colaborative in care membrii echipei pot lucra eficient si usor impreuna la proiectele lor intr-un mod organic si fluid si intr-o amprenta relativ mica.

Studiile au aratat ca furnizarea acestui tip de loc de munca fara spatii de sprijin adecvate inseamna “uciderea productivitatii”. Unii oameni prospera intr-un mediu agitat, zgomotos. Altii, in mod special introvertitii, reusesc foarte greu sa isi indeplineasca sarcinile de zi cu zi, intrucat pur si simplu nu se pot concentra asupra conversatiilor colegilor, a apelurilor la telefoane, a persoanelor care se deplaseaza prin spatiu; distragerile sunt interminabile.

Dacă va orientati catre acest tip de aspect, este extrem de important sa oferiti spatii private de “dezlantuire” in care indivizii sau echipele se pot inchide, sa scape de zumzet, sa citeasca un document, sa facă un apel privat sau să aiba o intalnire rapida.

VARIETATEA MEDIULUI DE LUCRU

Exista, de asemenea, o tendinta catre spatii de lucru neasignate, cu o varietate de tipuri de mobilier pentru a sustine o varietate de activitati. Zonele de salon cu tablouri inteligente pentru munca de colaborare, mici sali de desfacere pentru mai multe sarcini private sau cele care necesita o concentrare absoluta, birouri pentru momentele de lucru cu capul in jos, etc. Producătorii de mobila au urcat pe acest val si ofera sisteme uimitoare si inovatoare pentru a sprijini această tendință, care ne așteptam sa devina o norma in designul de birouri.

Oricare ar fi nevoia spatiului dvs de birou ThomasWhite Interior Design are solutii care pot fi integrate printr-un sistem de management foarte rapid. Solutiile noastre dincolo de design si proiectare sunt: productie mobilier, amenajari interioare si finisaje, sisteme iluminat, usi ferestre etc.